Arizona

Kiss Attila
Kiss Attila

Arizona

Értékelés

Amilyen egyszerű ez a nagylátószögű objektívvel készült fotó, annál látványosabb. Szabályos, vízszintes vonalvezetés, tökéletes expozíció. A kék és narancssárgás színek harmonikusak, így nyugtató hatást kapunk. A tágas tér szintén hozzájárul a látványhoz. Szép munka!

Negyedszerre is megjelenik!

A Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes művet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatod meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Mi okozza az égbolt kiégését?

Kültéri felvételek esetén gyakori probléma, hogy napos időben vagy túl világos az égbolt, vagy a talaj túl sötét. Hiába igyekszünk köztes értékre fényt mérni, az óriási kontraszt ugyanúgy érzékelhető lesz a képen. A megoldás nem csak a beállításokban keresendő.

Olvass tovább

A tavasz jellegzetességei

A téli álmából ébredő természet mindannyiunkra hatással van. Az életerő, a vitalitás számtalan formájában nyilvánul meg, nem csak testi, hanem szellemi szinten is. Kreativitásunkat például kibontakoztathatjuk a tavasz szépségeiben.

Olvass tovább

Vignettálás

Fényképet effektezni akkor érdemes, ha az valódi értéket kölcsönöz a képnek. Vignettálással látványos eredményt érhetünk el, ha mértékkel alkalmazzuk. Annak ellenére, hogy a vignettálás az objektívek esetében nemkívánatos jelenség, az utómunka szoftverek egyik legkedveltebb eszköze.

Olvass tovább

Kiss Attila további fényképei

Hearst Castle

Az ablakokon beszűrődő természetes fény által megvilágított belső tér hatása nyugalmat és tekintélyt sugároz. Az expozíció tökéletes, azonban egy apró szépséghibája van a képnek, méghozzá az, hogy az ablakok teteje…

Mono Lake

A felkelő nap által megvilágított hegyvonulat és a tó harmóniája kissé misztikus hatást kelt, és egyben nyugalmat is sugároz. A szűk rekesznek köszönhetően a mélységélesség nagy, szinte nincs olyan része…

USA. Hwy 1. secnic drive

Ez a naplementében készült kép úgy tökéletes, ahogyan van. A fénykép magáért beszél. Gyönyörű munka!

Grand Canyon télen

Gyönyörű a kép és a térérzet is magáért beszél. Nagyon szép, letisztult a kompozíció és technikailag is tökéletes a kép. Látszanak az apró részletek a hóban is, és valósághű színeket…

Arizona

Amilyen egyszerű ez a nagylátószögű objektívvel készült fotó, annál látványosabb. Szabályos, vízszintes vonalvezetés, tökéletes expozíció. A kék és narancssárgás színek harmonikusak, így nyugtató hatást kapunk. A tágas tér szintén hozzájárul…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató