A pelikán tekintetében

A pelikán tekintetében

Fotó: Szabó Vanessza

A bécsi állatkertben jártam mikor ez a foto készült! Valójában a madár támadni akart és egészen közel jött! de amint megláttam a szemét a kijelzőn elkaptam a pillanatot. A gépet nem volt időm sem állítgatni sem távolabb lépni vele, kb erre a másodpercre állt meg, de ennek ellenére nagyon megtetszett a kép. :) Még ha nem is látszik, de pillanatfotónak is tudnám nevezni. :)

Köszönöm, hogy megosztod!

Értékelés

Nagy kár, hogy nem volt idő az expozíciós értékeket beállítani és kicsit jobban megkomponálni a képet. Ezeket a technikai hibákat leszámítva igazán kifejező a kép!

Tetszett Vanessza fényképe? Ha igen, akkor tiszteld meg őt annyival, hogy nyomsz neki egy lájkot! Köszi!

Szabó Vanessza további képei

A pelikán tekintetébenErdély csodájaHálás vagyok értedSzerelmesMint a mesébenMagányosanEgy portré a tükörbőlMegszelidíthetlek?

Te mit gondolsz erről a képről?

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be! Bejelentkezés

Szabó Vanessza

2012-06-17 15:55:10

Köszönöm az értékelésed! Van még mit tanulnom bővel! Rengeteget gyakorlok és szívem szerint ezernyi képet küldenék, (nem kitenni csak) hogy mondj véleményt ! :) Mikor lesznek fotótippek ?

Szalay Krisztián

2012-06-17 21:27:24

Nagyon szívesen! Vanessza, nehogy visszafogd magad! Töltsd fel nyugodtan az összeset, amit gondolsz. Amelyiket nem akarod, hogy kitegyem, annak írd oda a megjegyzéséhez, hogy ez nem publikus. Töltsed csak... :) A fotótippek meg úgy ahogy készen vannak, utolsó simítások és nemsokára megy.

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább

Nézd meg ezeket a képeket is!

  • Szent Vitus székesegyház
  • Gyújtás
  • A csend hangja
  • A szűz tél
  • Villamosok
  • Dunakanyar másként
  • Kitti
  • Hóesés júniusban
  • Henyélés a mólón
  • Gyöngymadár