Mosolygó maci

Dubovánszky Zsolt
Dubovánszky Zsolt

Mosolygó maci

Mosoly a medve arckifejezésében.
A mosolytól mindenki rószaszínben látja a világot.
Samsung WB5500 1/100 f4,5 ISO 200

Értékelés

Nem ismerem a medvék arckifejezését, ezért nem biztos, hogy én mosolyogtam volna fényképezés közben, úgyhogy a kép elkészítésért külön gratulálok az alkotónak!

A medve tekintélyes termetét tovább lehetett volna hangsúlyozni egy alacsonyabb nézőpont megválasztásával. Valamint az érdektelen háttér is jobban kiemelné az állatot, ha az az élességi tartományon kívül esne, amit a teljesen nyitott rekesszel érhetünk el.

Hozzászólások

Dubovánszky Zsolt

Nagyon köszönöm az értékelést, ezt tényleg hasznos tanács!

2012-08-10 06:59:12 • Dubovánszky Zsolt

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen!

2012-08-12 22:25:31 • Szalay Krisztián

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Gyors siker fotósként: growth hacking az online marketing segítségével

Ha nem csak magadnak szeretnél fotózni, biztos felmerült már benned sokszor a kérdés, hogyan juthatnál el minél több emberhez fotóiddal, szolgáltatásaiddal. Összeszedtem Neked a 3 legfontosabb online marketing trendet, melyekre érdemes lesz odafigyelned 2019-ben.

Olvass tovább

Hullócsillag és villám fotózás

A hullócsillagok és a villámok fotózása az egyik legnépszerűbb fényképezési téma azok között, akik egy kicsit is többre vágynak a céltalan kattintgatástól. Villámot és hullócsillagot nem lehetetlen küldetés lencsevégre kapni, de azért igényel némi fotográfiai jártasságot. Ez a cikk alapvető információkat közöl a témában.

Olvass tovább

Milyen mértékig kívánatos az utómunka?

A fotográfiában az egyik legvitatottabb téma az utómunka kérdése. Vannak akik ellenzik azzal az indokkal, hogy az már nem fényképészet a szó legszorosabb értelmében, és ott vannak persze azok is nem kis létszámban, akik utómunka nélkül el sem tudják képzelni az életet. Hol a határ? Lehet-e racionális középutat találni?

Olvass tovább

Dubovánszky Zsolt további fényképei

Mosolygó maci

Nem ismerem a medvék arckifejezését, ezért nem biztos, hogy én mosolyogtam volna fényképezés közben, úgyhogy a kép elkészítésért külön gratulálok az alkotónak! A medve tekintélyes termetét tovább lehetett volna hangsúlyozni…

Egyiptom holdfényben

Ahogyan a kép leírásából is jól látszik, 4 másodpercre volt szükség ahhoz, hogy a kép kirajzolódjon a Hold fényében. Érdemes lett volna a képet szűk rekesszel és alacsonyabb ISO értékkel…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató