Közösségi Képértékelő Workshop

Abból tanulunk a legtöbbet, amikor visszajelzést kapunk munkánkra, és amikor bizonyosságot szerzünk arról, hogy mit csináltunk jól, és mi az amin érdemes változtatni, hiszen saját fényképeink a legjobb kiindulási pont az egyre jobb és jobb alkotások felé. Ezért indítom útjára ezt a merőben új és abszolút egyedülálló képzési formát, melyhez hasonlóval eddig még nem találkoztam.

Képzés és képelemzés

Képzelj el egy jó hangulatú, csoportos beszélgetést, ahol egymás munkáit elemezzük akár technikai, akár szubjektív nézőpontból. Minden résztvevő saját maga határozza meg, hogy mi az, amire szeretne választ vagy visszajelzést kapni. Ezt nyútja számodra ez a képzés.

Mitől számít képzésnek? Attól, hogy célirányos, szakmai választ kapsz kérdésedre, illetve javaslatot a fényképed tovább tökéletesítésével kapolcsatban. Továbbá óriási lehetőség mindezt mások munkáin is megfigyelni, ami tovább szélesíti látóköröd, inspirál és új ötleteket ad.

Lehetne ezt egy fordított képzési módszernek is tekinteni, melynek alapját nem az általános elméleti tudás adja. A kiindulópont te magad vagy, illetve a munkád, amire célirányosan építkezünk. Éppen ezért ez a workshop nagyszerű társa a Fényképezés összetevői tanfolyamnak.

Gyere el te is a workshopra!

A workshop részvételi díja 12.600 Ft.

Időpont: 2018. október 19. 15-19 óráig

Helyszín: Jovenker Oktatási Stúdió
1143 Budapest, Tábornok u. 7. (Utász utca sarok)

A részvétel korlátozott, ezért foglald le a helyed most! Tedd a kosárba ezt a szolgáltatást az alábbi gomb megnyomásával!

A workshopra a jelentkezést lezártam.