Június végéig tart a 35% kedvezmény a Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam elővásárlására. Július elejétől a kedvezmény mértéke csökken.
Fórum / Általános fényképezés / Irodalom

Irodalom

Létrehozta: Sulyok Melinda2 hozzászólás

Szalay Krisztián

Szia Melinda!

Micsoda ajándék lenne az saját magadnak! ;)

A 101 Fotótipp jelenlegi állapotában nincs PDF formátumban, de régebi kivonatokat találsz a neten, ha rákeresel. Nincs kizárva, hogy egyszer valóra válik vágyad. :)

Természetesen tudok könyvet javasolni, ami fotózás és nem feltétlen technika: Bevezetés a fotográfia világába 6. fejezet. Esszé a javából. Már megint hazabeszéltem. Viccet félretéve, ha kimondottan nem technikai írásokat keresel, akkor a Fotográfia Nagykönyve lehet jó barátod.

2018-11-06 07:29:19 • Szalay Krisztián

Sulyok Melinda

Szia Krisztián!

Én szeretek olvasni, és ha valami érdekel akkor utána olvasok. Ha más nem magam meglepem a könyveiddel,  viszont én a 101 Fotó Tippet is szeretném lapozható, vagy legalább e-book formátumban birtokolni. Remélem ez egyszer megvalósul : )
Tudnál nekem még, emberi nyelven íródott könyvet javasolni? Ami ha nem is annyira a technikáról, de a fotózásról szól.
Köszönöm

2018-11-05 15:40:29 • Sulyok Melinda

Kedvezményes elővásárlás!

Negyedszerre is megjelenik a Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű, melyet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatsz meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt. Júliustól emelkedik az ár.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

A Rembrandt háromszög

A klasszikus portréfényképezés alapját képezi a Rembrandt világítás, amely az egyik legegyszerűbb, széles körben alkalmazható, és könnyűszerrel kivitelezhető technika műteremben és természetes fényviszonyok között egyaránt. De miért is sikeres annyira a portréfotózásban ez a technika?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató