Június végéig tart a 35% kedvezmény a Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam elővásárlására. Július elejétől a kedvezmény mértéke csökken.
Fórum / Fotópályázatok / Nézőpontváltás 2013

Nézőpontváltás 2013

Létrehozta: Szalay Krisztián1 hozzászólás

Szalay Krisztián

Elindítottuk az első saját fotópályázatunkat Nézőpontváltás címmel. A pályázattal az a célunk, hogy figyelmünket a jó dolgokra összpontosítsuk. Nem igaz, hogy csak katasztrófa, háború és erőszak létezik, amit a média minden nap a nyakunkba zúdít. Igenis rengeteg csodálatos dolog van az életben, amit lehet, hogy észre sem veszünk.

Azonban egy tudatos nézőpontváltással könnyedén tehetünk saját magunk és mások boldogságáért. Túl azon, hogy erre a pályázatra is képeket lehet beküldeni mint más pályázatoknál, szeretnénk valami maradandót alkotni ezzel az új koncepcióval.

A pályázattal kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon olvashatod el. Közzé tettem példaként egy elfogadott pályázati munkát is, ami irányt adhat, hogy mégis mi az elvárás. Ha egy kis késztetést is érzel magadban, hogy Te is küldenél be munkát, akkor csak biztatni tudlak. A Nézőpontváltás 2013 Fotópályázattal kapcsolatos kérdéseket is felteheted nyugodtan itt, ebben a témában.

2013-10-01 13:57:30 • Szalay Krisztián

Kedvezményes elővásárlás!

Negyedszerre is megjelenik a Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű, melyet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatsz meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt. Júliustól emelkedik az ár.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

A Rembrandt háromszög

A klasszikus portréfényképezés alapját képezi a Rembrandt világítás, amely az egyik legegyszerűbb, széles körben alkalmazható, és könnyűszerrel kivitelezhető technika műteremben és természetes fényviszonyok között egyaránt. De miért is sikeres annyira a portréfotózásban ez a technika?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató