Június végéig tart a 35% kedvezmény a Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam elővásárlására. Július elejétől a kedvezmény mértéke csökken.
Fórum / Fotópályázatok / Egyszerűen szép 2014

Egyszerűen szép 2014

Létrehozta: Szarvas Alíz22 hozzászólás

Müller Viktor

Köszönöm, elküldtem.

2014-05-21 13:38:01 • Müller Viktor

Szalay Krisztián

Kedves Viktor! A pályázatot töröltük, ezért nem lehetséges rá a jelentkezés. Ettől függetlenül, ha szeretnéd az elkészült munkád bemutatni nagyobb nyilvánosság előtt az interneten, segítek benne szívesen. Küldd el a fényképet emailben, és a többit megbeszéljük ott.

2014-05-21 12:28:58 • Szalay Krisztián

Müller Viktor

Kedves Krisztián!

Éppen szeretném az Egyszerűen szép fotópályázatra benyújtani a jelentkezésemet és feltölteni az előkészített képeimet.
Sajnos megdöbbenve tapasztalom, hogy a fotópályázatra való jelentkezést lezártátok, pedig a pályázati kiírásban május 20-a éjfélt adtátok meg határidőnek. Mivel elég sokat dolgoztam az anyagon, nagyon csalódott vagyok.
Kérdésem lenne, hogy mi az oka annak, hogy már május 4-én azt írtátok az egyik fórumozónak, hogy a pályázatot lezártátok? Van-e rá lehetőség, hogy az eredeti kiírás szerint pályázhassak még?

Tisztelettel: Müller Viktor

2014-05-20 11:04:17 • Müller Viktor

Szalay Krisztián

Kedves Zsófia!

Sajnos már nem lehet jelentkezni az Egyszerűen szép című fotópályázatra, mert a pályázatot lezártuk.

2014-05-16 20:52:35 • Szalay Krisztián

Burony Zsófia

Tisztelt Szalay Krisztián!

Az iránt szeretnék éreklődni, hogy milyen módon lehet még pályázni?
Mert nem volt pályázási határidő kiírva (legalábbis nem találkoztam vele)

/A pályázatra 2014. május 20. napján éjfélig lehet beküldeni a munkákat.
Éjfélkor lezárjuk a nevezést./

ugyanis a fotók időközben elkészültek, de ezek szerint már nincs esélyem, mert lemaradtam? :(

Tisztelettel: Burony Zsófia

2014-05-16 15:20:59 • Burony Zsófia

Szalay Krisztián

Kedves Tibor!

Mindenképpen méltányolom és elismerem az erőfeszítésed! Küldtem egy levelet email címedre, amiben részletesen leírtam mindent.

2014-05-04 20:28:51 • Szalay Krisztián

Takács Tibor

Kedves Krisztián!
Szeretnék pályázni az "Egyszerűen szép 2014" pályázatra. A kiírás szerint május 20-ig lehetséges, de azt olvastam, hogy a pályázat lezárva.
Rengeteg energiát fektettünk a pályázati téma megvalósításába és most azt tapasztalom, hogy mindez hiábavaló volt…
Méltányossági alapon elfogadnád a pályamunkánkat?
Köszönettel:
Takács Tibor

2014-05-04 19:53:46 • Takács Tibor

Szalay Krisztián

Bátran neki kell állni a dolognak, és akkor lesz eredménye. :)

Nincs felső határa, mert, ha valakinek van ihlete az írásra, ne fogja vissza magát. Ez nem csak egy szimpla pályázat, hanem eszmeisége is van. Nagyon öröm az, amikor valaki késztetést érez az alkotásra több módon is. Ezért nem limitáltuk az írást.

2014-03-16 22:15:11 • Szalay Krisztián

Keresztes Réka Barbara

Bocsánat. *Természetesen szép.

2014-03-16 16:09:43 • Keresztes Réka Barbara

Keresztes Réka Barbara

Az Egyszerűen szép kategória fogott meg, mert hobbifotós lévén (bár még ezt a fogalmat is erős túlzásnak érzem), hozzászagolni sem tudnék a másikhoz… :)

Felső határa nincs? Lehet, hogy jobban járnál, ha lenne. :D

2014-03-16 16:08:45 • Keresztes Réka Barbara

Szalay Krisztián

Szia!

Nem, nem kerülte el a figyelmed, jó is, hogy megkérdezted. Az esszé terjedelmi követelménye minimálisan 350 szó, aminek nyelvtanilag és stilisztikailag is helytállónak kell lennie.

Ami pedig a munkáimat illeti, valóban töröltem albumot a Facebookról, ezért nem érhető el a link. Nemsokára javítani fogom. A személyes profilom Fényképeim albumában találsz képeket, és majd ezt az albumot is fogom bővíteni.

A pályázatra visszatérve, melyik kategória szimpatikusabb?

2014-03-15 07:33:03 • Szalay Krisztián

Keresztes Réka Barbara

Üdv! :)
Lenne egy a pályázatról szóló, illetve egy kissé érdektelenebb kérdésem is, remélem, nem gond, hogy itt teszem fel mindkettőt.
Először is, szeretném megtudni, hogy van-e az esszének terjedelmi határa? (min./max.?) Elolvastam elejétől végéig a kiírást, de nem leltem hasznos információra ezt illetően, azonban ha csak elkerülte volna a figyelmemet, elnézést.
A második kérdésem pedig, hogy a fotózásoknál rákattintottam egy Facebook-os linkre, ami valószínűleg elévült, és nem tudom, hogy hol nézhetnék utána a munkásságodnak. Van két oldal is: az egyik Szalay Fotó Studió néven fut, míg a másik Krisztian Szalay néven. (Bár ahogy nézem az egyik az Oldalak a másik meg az Emberek kategóriájában van.) Szóval a kérdésem csak annyi, hogy mindkettő él és frissül és hozzád tartozik?
Válaszodat előre is köszönöm! :)

2014-03-14 22:58:23 • Keresztes Réka Barbara

Szalay Krisztián

Kedves Éva!

Így szól a pályázatkiírás határidejére vonatkozó rész: "A pályázók munkáit 2014. június 1. napján mutatjuk meg a közönségnek, és ekkor indul a verseny a közönség szavazataiért is. A szavazatok leadásának határideje 2014. június 30."

Tehát a pályázati munkákat csak később lehet megnézni.

2014-02-20 15:33:33 • Szalay Krisztián

GYUBÁK ÉVA

Érdeklődöm, hogyan tudom megnézni az " Egyszerűen szép " pályázatra feltöltött képeket, hogyan tudok ott szavazni ?

2014-02-20 14:55:03 • GYUBÁK ÉVA

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen! Ne is állítson, csak előre! Várjuk a pályamunkádat és egyúttal nagyon sok sikert kívánunk! Ha bármilyen kérdésed merül fel a pályázattal kapcsolatban, nyugodtan tedd fel itt.

Hajrá! :)

2014-01-08 19:40:05 • Szalay Krisztián

Szabó Enikő

Köszönöm a gyors választ!
Ezen információk tudatában semmi nem fog meggátolni abban, hogy pályázatomat elküldjem! : )

2014-01-08 18:21:12 • Szabó Enikő

Szalay Krisztián

Kedves Enikő!

Azért van a 18 éves korhatár, mert szerződést közvetlenül a jog szerint csak 18. életévét betöltött személlyel köthetünk. Szerződésnek minősül a kreditvásárlás (az aktivitással szerzett kredit az nem), és a nyeremények átadása is. Ez egy sablonos dolog, de áthidalható. Egyeztesd valamelyik szülővel, hogy nevezel a pályázatra, és ha a nyertesek között leszel, akkor a nyeremény átvételről a papírt ők írják alá. Bürokrata országban élünk sajnos, de ez ne tartson vissza a nevezéstől.

2014-01-08 16:35:40 • Szalay Krisztián

Szabó Enikő

Kedves Krisztián!
Azzal a kérdéssel jöttem, hogy miért van korhatár (18) a pályázatoknál? A témákat nagyon jó választásnak tartom és örömmel pályáznék, azonban ez nem lehetséges,mert még nem töltöttem be a tizennyolcadik életévemet. Nem tudom lehet-e tenni ez ügyben, vagy várnom kell míg nagykorú nem leszek?
Válaszodat érdeklődéssel várom, és előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Enikő

2014-01-08 16:06:38 • Szabó Enikő

Szalay Krisztián

Egyetértek azzal, amit írtál. Úgy gondolod, hogy ezt jó szívvel nézi és olvassa majd az emberek többsége is? Ha igen, akkor nyugodtan beküldhetsz ilyen munkát is. A lényeg, hogy a pályázati munka ne elvegye az életkedvét a látogatónak, hanem pozitív gondolatokra késztesse.

Viszont arra azért én is kíváncsi lennék, hogy ezt mások hogyan látják. Ha van valaki bátor, aki kifejtené a véleményét, annak nagyon örülnék!

2014-01-08 09:08:53 • Szalay Krisztián

Szarvas Alíz

Köszönöm a gyors választ!
Nos, arra gondoltam, hogy bemutatnám a divatvilágnak azon részét, amellyel nem értek egyet, mert károsnak tartom. Az újságok és az internet telistele van fogyókúrás tippekkel, amelyeket ha /fő-re leosztanánk, magyarország minden emberére jutna 3. Márpedig ha ennyi van belőlük, az azt is jelenti, hogy ténylegesen kereslet van rájuk. Természetesen én is úgy gondolom, hogy egy ember teste legyen esztétikus és egészséges, mert az mindenben csak a javára válhat. De mikor tökéletes alakú tinédzserek és felnőttek kezdenek fogyókúrákba, hogy elérjék a magazinokban szereplő modellek cérnavékonyságát, azzal nem tudok egyetértelni. Mint tudjuk, "vétkesek közt cinkos, aki néma", nem szeretném lenyelni a vélemyényem ezzel kapcsolatban. Azt hiszem, nőtársaim önbecsülésének is jót tenne, ha nem kiretusált, szoborszerű lények néznének vissza ránk a hírdetésekről, újságokból, weboldalakról, hanem hús-vér lények! :)
Nos dióhéjban ennyi lenne, ezt szeretném kifejteni bővebben, fotóval illusztrálva, hamár ez fotópályázat. :D
Persze kíváncsi lennék mások véleményére, és a tiédre is Krisztián, biztosan többet tudsz erről, mivel a szakmában dolgozol. :)
Előre is köszönöm.

2014-01-06 20:42:01 • Szarvas Alíz

Kedvezményes elővásárlás!

Negyedszerre is megjelenik a Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű, melyet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatsz meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt. Júliustól emelkedik az ár.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

A Rembrandt háromszög

A klasszikus portréfényképezés alapját képezi a Rembrandt világítás, amely az egyik legegyszerűbb, széles körben alkalmazható, és könnyűszerrel kivitelezhető technika műteremben és természetes fényviszonyok között egyaránt. De miért is sikeres annyira a portréfotózásban ez a technika?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató