Alkony a nyárban

Molnár Péter
Molnár Péter

Alkony a nyárban

Értékelés

Az élénk színek ellenére nyugtató hatást kelt a lenyugvó nap és a táj. A fényképet lehetett volna néhány értékkel szűkebb fényrekesszel készíteni és akkor nem égett volna ki a nap.

Hozzászólások

Szabó Vanessza

Szerintem rendkívül harmónikus és szép :) Gratulálok

2011-12-14 22:06:04 • Szabó Vanessza

Molnár Péter

Köszönöm szépen.. :)

2011-12-15 13:16:45 • Molnár Péter

Kosina Zoltán

Mint egy festmény…

2011-12-15 13:17:15 • Kosina Zoltán

Molnár Péter

De sajnos ez sem tökéletes…

2011-12-15 13:22:17 • Molnár Péter

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A képalkotás elsődleges célja

Nagy a zűrzavar a kompozíció tárgyát illetően. Sokan valamiféle érthetetlen, mértanhoz kapcsolódó dolognak tartják, ahol arányokról, vonalakról, metszésekről beszélünk, mindenféle gyakorlati érték nélkül. De valóban csak erről szólna a képalkotás?

Olvass tovább

Az önkéntes karate

Bekuckózás, meleg tea, otthonmaradás. Rendrakás, fejbeni tisztogatás, lelkizés, család, társasozás. Hű, de csodás! Mindig is erre vágytunk, nem igaz? Végre figyelhet az ember önmagára és mindarra, amire eddig nem.

Olvass tovább

Kedvtelésből fotózni tanulni

Fényképezni jó dolog, ahogyan az elkészült munkáinkat megosztani másokkal is az. Ha a többieknek ráadásul még tetszik is amit látnak, akkor igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Természetesen sokat tehetünk a siker érdekében, hiszen szerencsénk kovácsa mi magunk vagyunk.

Olvass tovább

Molnár Péter további fényképei

Alkony a nyárban

Az élénk színek ellenére nyugtató hatást kelt a lenyugvó nap és a táj. A fényképet lehetett volna néhány értékkel szűkebb fényrekesszel készíteni és akkor nem égett volna ki a nap.

Horgászat alkonyán

Ismét egy újabb művészi jellegű tájkép, ahol a sziluettől a tükröződő felületig mindent megtalálunk. A kép mélységélességi tartománya elég nagy, tehát feltehetően szűk rekesszel és hosszabb időértékkel készült a kép.…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató