Gizella

Jakab Áron
Jakab Áron

Gizella

A kép egy egyszerű kompakt digitális fényképezőgéppel készült (Nikon Coolpix S2500).

Értékelés

A lányról készült portré szabályosan komponált és az expozíció is helyes, amit igazol az is, hogy az árnyékos és a világos részek is részletgazdagok. Talán egy picit zavaró a belógó pad vége, és az, hogy hiányzik a lány karjából egy rész. Ezt a nézőpont változtatásával lehet korrigálni.

Hozzászólások

Jakab Áron

Köszönöm az értékelést, még bőven van mit tanulnóm a fotózás rejtelmeiről. Probálok minél többet gyakorolni és betartani “FotóTipp”-eket. Reméllem a legközelebbi kép jóbban fog sikerülni. :D

2012-01-13 17:58:08 • Jakab Áron

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen! A gyakorlás pedig mindig meghozza a gyümölcsét! :)

2012-01-16 12:40:39 • Szalay Krisztián

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Ismét lendületben

Szívesebben fényképezel telefonnal azok után is, hogy beruháztál egy fényképezőgépre? Úgy találod, hogy a mobil megbízhatóbb társadnak bizonyul fotózáskor? Vagy talán már nincs is annyira kedved visszatérni a fényképezőgéphez? Talán alábbhagyott a lelkesedés?

Olvass tovább

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató