Hibiszkusz cseppek

Szabó István
Szabó István

Hibiszkusz cseppek

Pár csepp víz a piros hibiszkusz szirmon

Értékelés

A hibiszkuszról készült közelkép a nem szokványos kompozíció miatt kifejezetten művészi hatást eredményez. A csekély mélységélesség a nyitott rekesznek köszönhető. Az életlen háttér szépen kiemeli a levelet és a vízcseppeket.

Hozzászólások

Szabó István

Köszönöm szépen az értékelést. :)

2012-01-11 10:56:07 • Szabó István

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen! :)

2012-01-11 12:09:25 • Szalay Krisztián

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Ismét lendületben

Szívesebben fényképezel telefonnal azok után is, hogy beruháztál egy fényképezőgépre? Úgy találod, hogy a mobil megbízhatóbb társadnak bizonyul fotózáskor? Vagy talán már nincs is annyira kedved visszatérni a fényképezőgéphez? Talán alábbhagyott a lelkesedés?

Olvass tovább

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

Szabó István további fényképei

Nárciszok

A fotónak különösen szépek a színei, már-már festményszerű hatást keltenek. A virágok elhelyezése harmonikus. A háttér kellően életlen, kiemeli a témát. Szép munka, gratulálok!

Utolsó pillangó

Azt ugyan szoktam kérni, hogy virágot, méhecskét, valamint ezek kombinációját mellőzzük feltöltéskor, de az is igaz, hogy a lepkét kifelejtettem a sorból. :) A fotó viszont jó. Az expozíció és…

Piros szirmok

A kísérletezés meghozza gyümölcsét. Nem hiába tartottad vissza a levegőt! Tökéletes az expozíció, a komponálás is úgy jó, ahogy van. A kreativitás külön dicséret érdemel. Látszik a tudatos fényképezés és…

Díszcseresznyefa virágzás

Virágokat nem nagyon szoktam kiértékelni, mert már lassan Dunát lehetne rekeszteni velük, de ez a kép annyira szép, hogy kivételt teszek. A kis mélységélesség miatt elmosódott a háttér, ami gyönyörűen…

Őszi avar

Gyönyörű őszi kép, néhány centis mélységélességgel, harmonizáló színekkel és tökéletesen megválasztott nézőponttal. Tökéletesen be lett állítva minden expozíciós érték is. István, szép munka!

Hibiszkusz cseppek

A hibiszkuszról készült közelkép a nem szokványos kompozíció miatt kifejezetten művészi hatást eredményez. A csekély mélységélesség a nyitott rekesznek köszönhető. Az életlen háttér szépen kiemeli a levelet és a vízcseppeket.

Anyu

A fotó hűen tükrözi a nyugalmat és a meghittséget. Szabályos az elhelyezés és kifejezetten jót tesz a képnek a szürkés színtónus. Két dolog van, ami kicsit zavaró. Az egyik a…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató