Hibiszkusz cseppek

Szabó István
Szabó István

Hibiszkusz cseppek

Pár csepp víz a piros hibiszkusz szirmon

Értékelés

A hibiszkuszról készült közelkép a nem szokványos kompozíció miatt kifejezetten művészi hatást eredményez. A csekély mélységélesség a nyitott rekesznek köszönhető. Az életlen háttér szépen kiemeli a levelet és a vízcseppeket.

Hozzászólások

Szabó István

Köszönöm szépen az értékelést. :)

2012-01-11 10:56:07 • Szabó István

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen! :)

2012-01-11 12:09:25 • Szalay Krisztián

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A képalkotás elsődleges célja

Nagy a zűrzavar a kompozíció tárgyát illetően. Sokan valamiféle érthetetlen, mértanhoz kapcsolódó dolognak tartják, ahol arányokról, vonalakról, metszésekről beszélünk, mindenféle gyakorlati érték nélkül. De valóban csak erről szólna a képalkotás?

Olvass tovább

Az önkéntes karate

Bekuckózás, meleg tea, otthonmaradás. Rendrakás, fejbeni tisztogatás, lelkizés, család, társasozás. Hű, de csodás! Mindig is erre vágytunk, nem igaz? Végre figyelhet az ember önmagára és mindarra, amire eddig nem.

Olvass tovább

Kedvtelésből fotózni tanulni

Fényképezni jó dolog, ahogyan az elkészült munkáinkat megosztani másokkal is az. Ha a többieknek ráadásul még tetszik is amit látnak, akkor igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Természetesen sokat tehetünk a siker érdekében, hiszen szerencsénk kovácsa mi magunk vagyunk.

Olvass tovább

Szabó István további fényképei

Nárciszok

A fotónak különösen szépek a színei, már-már festményszerű hatást keltenek. A virágok elhelyezése harmonikus. A háttér kellően életlen, kiemeli a témát. Szép munka, gratulálok!

Utolsó pillangó

Azt ugyan szoktam kérni, hogy virágot, méhecskét, valamint ezek kombinációját mellőzzük feltöltéskor, de az is igaz, hogy a lepkét kifelejtettem a sorból. :) A fotó viszont jó. Az expozíció és…

Piros szirmok

A kísérletezés meghozza gyümölcsét. Nem hiába tartottad vissza a levegőt! Tökéletes az expozíció, a komponálás is úgy jó, ahogy van. A kreativitás külön dicséret érdemel. Látszik a tudatos fényképezés és…

Díszcseresznyefa virágzás

Virágokat nem nagyon szoktam kiértékelni, mert már lassan Dunát lehetne rekeszteni velük, de ez a kép annyira szép, hogy kivételt teszek. A kis mélységélesség miatt elmosódott a háttér, ami gyönyörűen…

Őszi avar

Gyönyörű őszi kép, néhány centis mélységélességgel, harmonizáló színekkel és tökéletesen megválasztott nézőponttal. Tökéletesen be lett állítva minden expozíciós érték is. István, szép munka!

Hibiszkusz cseppek

A hibiszkuszról készült közelkép a nem szokványos kompozíció miatt kifejezetten művészi hatást eredményez. A csekély mélységélesség a nyitott rekesznek köszönhető. Az életlen háttér szépen kiemeli a levelet és a vízcseppeket.

Anyu

A fotó hűen tükrözi a nyugalmat és a meghittséget. Szabályos az elhelyezés és kifejezetten jót tesz a képnek a szürkés színtónus. Két dolog van, ami kicsit zavaró. Az egyik a…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató