Kisfiam

Elekné Nagy Éva
Elekné Nagy Éva

Kisfiam

Értékelés

Igazán hangulatos ez a gyermekportré, azonban egyetlen nagy hibája, hogy nem az arc van derítve, azaz nem kap elegendő fényt, míg a fül környéke igen. Egy képen mindig a fehér foltok vonzzák a tekintetet. Itt is. Csak így pont elviszi a figyelmet az arcról.

Hozzászólások

Elekné Nagy Éva

Köszönöm szépen az értékelést! :)

2012-01-16 12:06:46 • Elekné Nagy Éva

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen! :)

2012-01-16 12:39:06 • Szalay Krisztián

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Ismét lendületben

Szívesebben fényképezel telefonnal azok után is, hogy beruháztál egy fényképezőgépre? Úgy találod, hogy a mobil megbízhatóbb társadnak bizonyul fotózáskor? Vagy talán már nincs is annyira kedved visszatérni a fényképezőgéphez? Talán alábbhagyott a lelkesedés?

Olvass tovább

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

Elekné Nagy Éva további fényképei

Ibolya

Gyönyörű szépen harmonizálnak a kép színei. Mivel a zöld szín komplementer (kiegészítő) színe a lila, ezért a kis lila részlet kimondottan jót tesz az összhatásnak. Egy képen a mindig fehér…

Kisfiam

Igazán hangulatos ez a gyermekportré, azonban egyetlen nagy hibája, hogy nem az arc van derítve, azaz nem kap elegendő fényt, míg a fül környéke igen. Egy képen mindig a fehér…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató