A képalkotás alapjai
Gyakorlati online tanfolyam

Igazán jó fényképeket bárki készíthet, aki ismeri az alapvető képalkotási szabályokat. Nem kell profi fotósnak lenned és nincs szükség méregdrága fényképezőgépre sem ahhoz, hogy szép fotókat készíts. Ismerd meg ezeket az egyszerű, gyakorlatban könnyen alkalmazható fogásokat, hogy fényképeid egyre jobbak és jobbak legyenek! Nyolc leckén keresztül vezetünk végig érthetően és könnyedén a képalkotás alapjain.

Megtanulsz szép képeket készíteni azáltal, hogy megismered és begyakorlod a képalkotási technikákat. Egyszerűen és érthetően.

Mit jelent a képalkotás?

A fényképezés sokkal többet jelent annál, mint amikor csak elkattintjuk a gépet. Bármiről és bárkiről készíthetünk semmitmondó képet, és olyan alkotást is, ami szinte megszólal. Ezt nevezzük képalkotásnak vagy közismertebb nevén kép komponálásnak. Ez az online tanfolyam erre tanít meg 8 egyszerű és érthető lépésben.

Otthonról, kényelmesen

Az online tanfolyam hatalmas előnye, hogy ki sem kell mozdulnod a lakásból. Nem kell eljárni suliba, nem kell kiöltöznöd, sőt felöltöznöd sem kell. Tanulhatsz kócosan is. Mindegy, hogy honnan végzed, mikor tanulsz, csak egy számítógép és internet szükséges hozzá. Sőt, még komoly fényképezőgép sem kell a tanfolyam elvégzéséhez.

Mennyi időt vesz igénybe?

A tanfolyam összesen nyolc leckét tartalmaz. Mindegyik lecke elméleti és gyakorlati feladatok sorából áll. Elsősorban Tőled függ, hogy mennyi idő alatt végzel a leckékkel. Egyszerre csak egy leckét küldünk. Addig nem lehet tovább menni, amíg az előző lecke nem tökéletes. Így minden tanfolyam végző csak 100%-os eredménnyel zárhatja a tanfolyamot. Mi igyekszünk pár napon belül válaszolni a beküldött leckéidre.

Kinek ajánlott az online tanfolyam?

A képalkotás alapjai tanfolyam különösen ajánlott azoknak, akik nem akarnak profi fotósok lenni, csak szeretnék tudni, hogy mit és hogyan érdemes fényképezni. Abszolút laikusok és hobbifotósok számára is egyaránt hasznos ez az előadás, hiszen egyszerűen és érthetően fogod megkapni azt a tudást, amit utána azonnal használhatsz is a gyakorlatban.

A tanfolyamvégzés feltétele

A képalkotás alapjai online tanfolyam végzésének semmiféle feltétele nincs. Ez egy bevezető tanfolyam, bárki elvégezheti, még akkor is, ha eddig soha nem volt fényképezőgép a kezében. Tehát, ha nincs semmilyen jártasságod, akkor is jelentkezhetsz bátran a tanfolyamra. Garantáltan érteni és élvezni fogod.

Kapok valami papírt róla?

Államilag elismert papírt nem, házi oklevelet igen. Miután sikeresen lezártad a tanfolyamot, kiállítunk a nevedre egy oklevelet a Bevezetés a fotográfia világába tanfolyam elvégzéséről, majd eljuttatjuk részedre. Biztosak vagyunk benne, hogy igazán büszkén fogod nézegetni.

Mit kapok a tanfolyamtól?

Amit megtanulsz a tanfolyamon, azt célszerű alkalmazni is a gyakorlatban. Ha ezt megteszed, akkor a fényképeid még jobbak lesznek mint előtte. Látszani fog, hogy a felvételek tudatosan készültek, kellő hozzáértéssel.

Jelentkezz a tanfolyamra!

A képalkotás alapjai bevezető online tanfolyam és az elméleti anyag együtt bruttó 28.200 Ft. A jelentkezéshez tedd ezt a csomagot a kosárba!