Fórum

Te most a Fórum főoldalán állsz. A fényképezéssel kapcsolatos témákat kategóriákba csoportosítottam. Ezeket a főbb kategóriákat találod ezen az oldalon. A jobb oldali oszlopban a szám azt mutatja, hogy az adott kategóriában mennyi téma található. Ha a kategória nevére kattintasz, tovább jutsz annak a kategóriának a témáihoz.

Általános fényképezés

Hobbifotósok és a fotózás iránt érdeklődők részére létrehozott fórum, melyben az általános fényképezéssel, a hobbi célra gyártott fényképezőgépekkel kapcsolatos tudnivalók, észrevételek, tapasztalatok, kérdések és válaszok találhatók.

Tovább a témákhoz

Professzionális fényképezés

Haladó fotográfiai eljárásokkal, professzionális fényképezőgépekkel és technikai berendezésekkel, műtermi eszközökkel, szoftverekkel és stúdióban történő fényképezéssel kapcsolatos témák.

Tovább a témákhoz

Analóg (filmes) fényképezés

Gondolom, vagyunk néhányan, akiknek a filmes fényképezés még mindig megdobogtatja a szívét. Ebben a kategóriában gyűjtjük össze a kisfilmes, középformátumú és síkfilmes fényképezőgépekkel, kiegészítőikkel kapcsolatos témákat és itt tárgyaljuk meg az analóg fényképészeti eljárásokat is.

Tovább a témákhoz

Fotópályázatok

Aktuális fotópályázatok gyűjteményét, a kapcsolódó információkat és tudnivalókat találod meg ebben a fórumban. Ha tudomásod van olyan pályázatról, ami még nem szerepel itt, és még nem vesztette aktualitását, írd meg itt!

Tovább a témákhoz

Fotós képzések és előadások

Kezdő és haladó szintű fotográfia oktatással, specializált fotós képzésekkel és továbbképzéssel, előadásokkal és tréningekkel, valamint szakirodalommal kapcsolatos bejegyzéseket találsz ebben a kategóriában.

Tovább a témákhoz

Esküvő fotózás

Ebben a fórumban gyűjtjük össze az esküvői fotózással kapcsolatos témákat. Ötletek, tippek, kérdések és válaszok az esküvő témakörében.

Tovább a témákhoz

Portfólió készítés

Ez a fórum kimondottan modelleknek és leendő modelleknek szól. Mivel a legtöbb kérdés a portfólió készítéssel és a modellfotózással kapcsolatban érkezik, ezért külön fórumot nyitottam ennek a témának.

Tovább a témákhoz

A honlappal kapcsolatos témák

Itt találhatók a Szalay Fotó Stúdió honlapjával és a honlap szolgáltatásaival kapcsolatos észrevételek, kérdések és válaszok. Szívesen veszek mindenféle építő jellegű javaslatot is.

Tovább a témákhoz

Egyéb

Azokat a témákat találod itt, amik a fenti kategóriákba nem sorolhatók, de valamilyen formában kapcsolódnak a fotózáshoz. Szívesen veszem, ha írsz ötleteket, tapasztalatokat, történeteket, kalandokat. Ha voltál valamilyen fényképezéssel kapcsolatos rendezvényen, annak a beszámolóját is megírhatod.

Tovább a témákhoz

Legfrissebb hozzászólások

Általános fényképezés

Tükörreflexes vagy MILC?

Kedves István! Kategóriájában egy nagyon jó darab, minőségi optikával pedig pláne. A megjelenéshez pedig gratulálok!

Tovább a témához
Általános fényképezés

Tükörreflexes vagy MILC?

Kedves Krisztián! Köszönöm, a választ. A kérdés feltevésem óta időben folyamatosan gyűjtöttem az információkat. El is döntöttem, hogy az én felhasználási területre megfelelő a GX80…

Tovább a témához
Általános fényképezés

Tükörreflexes vagy MILC?

Kedves István! Olyan szépen összeszedted az általad lehetségesnek tartott szetteket, hogy nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni. A kínálat persze, hogy óriási, és ez egyre…

Tovább a témához
Általános fényképezés

Tükörreflexes vagy MILC?

Kedves Krisztián! Az év elején már kaptam tanácsot tőled, akkor vásároltam egy használt, de jól működő Panasonic GX7-et egy kit obival és egy telével. Sajnos,…

Tovább a témához
Általános fényképezés

Monitor és Laptop választás

Tünde, nagyon szívesen!

Tovább a témához

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Adatkezelési tájékoztató