Egyéni fotós képzés

Az egyéni oktatás a leghatékonyabb módja annak, hogy fejleszd, frissítsd a tudásod, netán megértsd az eddig zűrzavaros, bonyolultnak tűnő technikai fogásokat. Teljes mértékben testre szabva sajátítod el a fotográfia vívmányait, kötelezettségek és szorongás nélkül. Tanulhatsz teljesen az alapoktól egészen a haladó fotográfiai eljárásokig, beleértve a műtermi gyakorlatokat és a képfeldolgozó porgramok használatát is.

Amikor demonstráljuk valakinek, hogy képes egy fényképet tudatosan elkészíteni, a kreativitása és a fényképezés iránti öröme az egekbe szökik.

Tudtad, hogy képes vagy rá?

Sokan gondolják azt, hogy tökéletes fényképet csak olyanok tudnak készíteni, akik a fotózáshoz szükséges látásmóddal jöttek a világra. Ez az első és legnagyobb tévhit. A fotózást bárki megtanulhatja, és bárki szabadon alkalmazhatja. Te is. Az egyéni képzés során arra a képességre fogsz szert tenni, amire a leginkább szükséged van. A tanulók között egyaránt megfordulnak kezdő és haladó fotósok, vagy egyszerűen csak a kedvtelésből fényképezni vágyók. Vannak, akik műtermi oktatást is választanak általános vagy specializált feladatokhoz.

Miért jobb mint egy fotótanfolyam?

Az egyéni oktatás alkalmával elnevezéséből fakadóan kizárólag a tanulóval foglalkozom. Az oktatás során a fotográfia azon területét nézzük át tüzetesebben, amelyre leginkább szükséged van, tehát ha például a portréfotózás érdekel, nem foglak órákon keresztül hátravehető vállszíjas konyhai tűzhelyek fotózására kényszeríteni. Továbbá a nyugodt, felszabadult légkör lehetőséget nyújt a gyorsabb haladásra, és attól sem kell félned, hogy lemaradsz, kimaradsz, butaságot kérdezel, netán rosszul csinálsz valamit.

Mennyi időt vesz igénybe a képzés?

Megint csak szeretném kihangsúlyozni, hogy az egyéni oktatás a tanuló érdekeit szolgálja, így mindent a te igényeid szerint alakítunk ki. Ennek megfelelően a tanulás pontosan annyi időt vesz igénybe, amennyire szükséged van, és nem többet. Eddigi munkám során azt tapasztaltam, hogy mindössze 10 óra elegendő ahhoz, hogy a tanuló nulláról indulva megértse a fényképezést, elsajátítsa a technikai fogásokat, és ezeket a gyakorlatban is alkalmazni tudja.

Kinek ajánlott az egyéni oktatás?

Mindenkinek, aki szeret fotózni. Kortól, nemtől, haj- és szemszíntől függetlenül bárkinek, akinek igénye van arra, hogy szebb, valós mondanivalóval rendelkező képeket készítsen. A képzettek közt van leendő portréfotós, gyermekfotós, reklám fotós, színházi fotós, és természetesen olyan is, aki kedvtelésből készít képeket. Hiszen nem csak profi fotósok kiváltsága a pillanatok igényesen való megörökítése.

Mennyibe kerül?

A konzultációs óradíj 36.000 Ft/óra.
Egy konzultáció minimális időtartama két óra.

Amennyiben több alkalommal jössz, tudok számodra biztosítani csomagkedvezményt.

4 óra egyéni képzés: 112.000 Ft (28.000 Ft/óra)
10 óra egyéni képzés: 250.000 Ft (25.000 Ft/óra)

A csomagkedvezmény egyaránt érvényes elméleti, szabadtéri vagy műtermi gyakorlati, valamint utómunka (Photoshop, Lightroom) oktatás esetén is.

Ez az oktatási forma első sorban azoknak szól, akik vágynak arra, hogy olyan minőségi képeket készítsenek, amik szinte megszólalnak, de gyakran a csoportos tanfolyamok nem adják meg a kellő önbizalmat és magabiztosságot ahhoz, hogy a fényképezőgépet fogjanak a kezükbe. Ha az alábbi leírásban kicsit is magadra ismertél, akkor Neked az egyéni képzés a megoldás. Az elméleti és gyakorlati oktatás műteremben, valamint külső helyszínen is zajlik.

Hogyan lehet jelentkezni?

Javaslom, hogy mielőtt jelentkeznél, írd le az elképzeléseidet, hogy mit szeretnél elérni, és azt is, hogy jelenleg milyen ismeretekkel rendelkezel. Erre válaszolni fogok, és megírom, hogy mennyi idő alatt tudod elérni azt, amit kitűztél magadnak. Amint ezt megbeszéltük, utána rendelheted meg a képzést óradíjban vagy csomag kedvezményben.