Vakuzás alapfokon túl

Fórum » Analóg (filmes) fényképezés » Vakuzás alapfokon túl
Létrehozta: Nagy György
Nagy György

2015-11-12 18:39:42

Szeretnék tapasztalatot cserélni olyan fotósokkal, ill. elsősorban tanulni tőlük, akik gyakorlattal rendelkeznek komolyabb vakuk használatával kapcsolatban. Ilyenek érdekelnének, mint vaku irányítása felfelé különböző szögben, vaku adaptálása fókusztávolsághoz (nagylátószög - normál - tele, vaku elforgatása, diffúzor használata, villanási energia felezése/negyedelése, optimális filmérzékenység választása és hasonlók. Hangsúlyozottan analóg alkalmazásokhoz, ahol nem adott a lehetőség az eredmény azonnali ellenőrzéséhez, és anyagi megfontolásokból korlátozott a készíthető felvételek száma.

Feliratkozás erre a témára
A hozzászólás csak a regisztrált felhasználóknak engedélyezett. Ha Te már regisztráltál, akkor lépj be a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ha még nincs hozzáférésed, akkor regisztrálj, és küldök neked.Bejelentkezés

Hogyan válassz fényképezőgépet?

Milyen fényképezőgépet érdemes vásárolni? Mi a legjobb választás annak, aki szeretne megtanulni fényképezni, esetleg munkát szeretne vállalni? Mi a jelentősége a tükörreflexes gépeknek? Elsősorban ezekre a kérdésekre adja meg a választ ez a kis útmutató.

Mivel a Fórumban újra és újra találkozom olyan kérdésekkel, amelyekre már számos esetben megadtam a választ, így ideje volt, hogy megszülessen ez az ebook, ami tartalmaz minden fontos tudnivalót a megfelelő gép kiválasztásához. Ingyenes, nem kell érte fizetni semmit. Mindenkinek elküldöm e-mailben, aki feliratkozik a 101 Fotótipp sorozatra.

Neked is sok szeretettel ajánlom, ha tervezed a gépvásárlást, illetve szeretnél egyre szebb képeket készíteni. Mindkettőhöz segítséget nyújt számodra a 101 Fotótipp sorozat!

Tovább