Minden nézőpont kérdése

Burony Zsófia
Burony Zsófia

Minden nézőpont kérdése

Ez a kép egy házi feladatom egyik eredménye. A feladatom az volt, hogy az ART= m*c négyzet fogalomra csináljak valamit. Nem volt megkötés, hogy mivel és milyen úton készítsük el.
pici utómunka van rajta csak. Kis segítséget kértem, mert nem igazán tudtam, hogy mit is jelent a képlet. Azt a választ kaptam hogy minden nézőpont kérdése. Így ezt álmodtam meg magam előtt. Egy lány saját magát öleli át, olyan hatást keltve mintha más ölelné. Az elölről készült fotó viszont megmutatja az igazságot; minden nézőpont kérdése, hogy honnan nézzük a dolgokat. Canon géppel készült. A modellem barátnőm volt.

Értékelés

Ez a fotómontázs a stúdiós fényképek hangulatát tükrözi. Jól látszik, hogy a készítője ellentétes dolgok kifejezésére alkotta meg így a képet. A kompozíció szimmetrikus. Látszik a kompozíción, hogy egyedi kifejezésmódot használt az alkotó, így kár is lenne beleerőltetni szabályokba. Szubjektív véleményként annyit tudok hozzáfűzni, hogy talán drámaibban kommunikálna, ha mindezt fekete-fehérben látnánk.

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A harmónia megteremtése

Harmónia nélkül nem jöhet létre tetszetős alkotás. Hiánya önmagában megakadályozza a kompozíció egységét. Minden valamirevaló fényképen felfedezhetünk összhangot, ami a számos képi elemből összefüggő egészet alkot. Hogyan nyilvánul meg mindez a gyakorlatban?

Olvass tovább

Gyors siker fotósként: growth hacking az online marketing segítségével

Ha nem csak magadnak szeretnél fotózni, biztos felmerült már benned sokszor a kérdés, hogyan juthatnál el minél több emberhez fotóiddal, szolgáltatásaiddal. Összeszedtem Neked a 3 legfontosabb online marketing trendet, melyekre érdemes lesz odafigyelned 2019-ben.

Olvass tovább

Hullócsillag és villám fotózás

A hullócsillagok és a villámok fotózása az egyik legnépszerűbb fényképezési téma azok között, akik egy kicsit is többre vágynak a céltalan kattintgatástól. Villámot és hullócsillagot nem lehetetlen küldetés lencsevégre kapni, de azért igényel némi fotográfiai jártasságot. Ez a cikk alapvető információkat közöl a témában.

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató