Június végéig tart a 35% kedvezmény a Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam elővásárlására. Július elejétől a kedvezmény mértéke csökken.
Fórum / A honlappal kapcsolatos témák / Miért nincsenek fennt a munkáid?

Miért nincsenek fennt a munkáid?

Létrehozta: Szabó Vanessza4 hozzászólás

Szalay Krisztián

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :) Ugyan nem két fillér lesz a könyv, de biztos vagyok benne, hogy ami benne van, az sokkal többet fog jelenteni minden fotózni vágyó számára. Amint lesz újítás a honlapon, azonnal szólok. :)

2012-09-07 16:08:12 • Szalay Krisztián

Szabó Vanessza

:D a facebookodat már oda vissza ismerem :) ott több munkádat találtam így mindig ott néztem hátha van valami újdonság :) hát nagyon várom a könyvet, mert tudom itt volt ez a szerezd be olcsóbban dolog, de én őszintén szólva bár jó ötletnek tartottam, inkább teljes értékében szeretném megvenni. Persze jobban járnék, de te jobban megérdemled hogy ez a rengeteg sok munka maximálisan ki legyen fizetve. Addig is fotótippek fotótippek fotótippek :) Nekem meg sok türelmet, csak győzzem kivárni ... ;)

2012-09-07 16:03:24 • Szabó Vanessza

Szalay Krisztián

Kedves Vanessza!

Köszönöm szépen, hogy figyelemmel kíséred a honlapot, és nagyon jó érzés az is, hogy érdeklődsz a munkáim iránt. Amiért még nincsenek fenn munkáim, és ami miatt még az oldal elég kezdetleges, annak az az oka, hogy mindent egyedül csinálok, és alig bírok lépést tartani a napi feladatokkal. Ez nemsokára nem így lesz, meg lesz szervezve minden rendesen. Jelen pillanatban a könyvkiadás visz el minden időt, de amint ez megtörtént, lesz időm más feladatokra is. Többek között a fotográfiai szolgáltatások, és ezzel együtt a fotógaléria közzétételére.

Addig a Facebookon lehet nyomon követni néhány munkámat, amit ezen a címen tudsz megnézni:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.422746811094842.91343.123890297647163
A linket másold be a böngésző címsorába.

Igaz, hogy csak pár kép van még fenn. Előre láthatólag október első felében lesz időm a honlapnak ezt a részét megcsinálni. Bízom benne, hogy megéri ez a kis várakozás. :)

2012-09-07 15:50:04 • Szalay Krisztián

Szabó Vanessza

Kedves Krisztián,olyan rég követem az oldalad és nagyon nagyon tetszik . Tetszik az az érték amit képviselsz és továbbgondolsz és egyáltalán az egész amit csinálsz. Nekem viszont annyira hiányzik, hogy a te fotóidból nem igazán mutatsz semmit. Elvégre a saját honlapod, szerintem sok követőd és tisztelőd akad rajtam kívül és talán ők is kíváncsiak lennének az alkotásaidra. Kétségtelen a tudásod és jártasságod a fotográfiában és ennek a kérdésnek egyáltalán nem a a célja, hogy biztosan te csak írod a kritikát mutass valamit akkor te. Nem szeretném ha így vennéd, ezért tisztáztam. Én valóban szívesen nézném az újabbnál újabb fotóidat, amiből szintén lehetne tanulni mindannyiunknak :) .

2012-09-07 15:41:23 • Szabó Vanessza

Kedvezményes elővásárlás!

Negyedszerre is megjelenik a Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű, melyet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatsz meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt. Júliustól emelkedik az ár.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

A Rembrandt háromszög

A klasszikus portréfényképezés alapját képezi a Rembrandt világítás, amely az egyik legegyszerűbb, széles körben alkalmazható, és könnyűszerrel kivitelezhető technika műteremben és természetes fényviszonyok között egyaránt. De miért is sikeres annyira a portréfotózásban ez a technika?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató