Június végéig tart a 35% kedvezmény a Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam elővásárlására. Július elejétől a kedvezmény mértéke csökken.
Fórum / A honlappal kapcsolatos témák / Könyvrendelés és átvétel

Könyvrendelés és átvétel

Létrehozta: Jáksó Bence40 hozzászólás

Szalay Krisztián

Szia Zsolt!

Az IBAN és a SWIFT kód alapban nincs rajta a díjbekérő számlán, azt kérésre külön küldjük. Ha külföldre kéred a kézbesítést, annak van többletköltsége, és ebben az esetben jobb, ha írsz egy emailt, és abban küldöm a tudnivalókat. PayPal jelenleg még nincs. Később lesz, de most még marad a bankon keresztüli utalás. Ha csak külföldi számláról fizetnél, akkor rendeld meg nyugodtan, és küldjük neked a nemzetközi utaláshoz szükséges adatokat.

2016-10-22 12:18:48 • Szalay Krisztián

Szénásy Zsolt

Szia Krisztiàn!
Annyi kèrdèsem lenne mèg, ha kulfoldi szàmlàròl szeretnèk fizetni, abban az esetben a bekèro szàmlàn megtalàlok minden informàciòt ehhez. Gondolok itt a teljes IBAN szàmlaszàmra ès a SWIFT kòdra. PayPal fizetèsre nincs ezek szerint lehetosèg?
Koszonom vàlaszod elore is!

2016-10-22 11:18:33 • Szénásy Zsolt

Szalay Krisztián

Szia Zsolt!

Banki utalással vagy befizetéssel lehet kiegyenlíteni a díját a könyvnek. Amikor megrendeled, akkor küldeni fogunk egy díjbekérő számlát, és azon rajta lesz minden adat. Az összeg beérkezése után pedig küldjük a számlát.

2016-10-17 12:26:23 • Szalay Krisztián

Szénásy Zsolt

Szia Krisztiàn!
Milyen fizetèsi mòdok kozul lehet vàlasztani ha konyvet szeretnèk elorendelni?
Vàlszod koszonom elore is!

2016-10-17 11:12:43 • Szénásy Zsolt

Szalay Krisztián

Szia Mónika!

Természetesen lehet külföldről rendelni, mindjárt küldöm neked emailben a tudnivalókat és a lehetőségeket.

2016-10-12 12:42:49 • Szalay Krisztián

Udvardy Mónika

Szia Krisztián!
Szetetnék rendelni a könyvből egy példányt 50%-os előértékesítésben, mivel kulföldön élek (szlovákia) hogyan juthatnék a könyvhöz?
Budapesten is átvehetném?
Köszönöm

2016-10-12 07:44:40 • Udvardy Mónika

Szalay Krisztián

Szia Mónika!

Először is köszönöm a megtisztelő érdeklődésed!

Elvileg igen, gyakorlatilag nem. Két példány maradt összesen, ami nem valószínű, hogy a megmarad akárcsak a jövőhétig is. Természetesen lesz utánynyomás valamikor. Júliusban még nem valószínű, hogy lehet majd kapni. Viszont értesítést küldök róla.

2016-06-22 19:45:46 • Szalay Krisztián

Udvardy Mónika

Szia Krisztián!
Érdeklődnék, hogy a könyvet Budapesten megtudnám-e venni , mivel külföldre a szállítás kicsit macerás és a közeljövőben ( június vége július eleje) készülök le Budapestre.
Köszönöm.

2016-06-21 10:50:06 • Udvardy Mónika

Szalay Krisztián

Szia Monika!

Bevallom őszintén, hogy nem tudom, hogy van-e ilyen szolgáltatása a Postának. Utána fogunk járni a dolognak. Ha nincs, akkor is meg fogjuk odlani valahogy. Mikor jársz Budapesten? A készlet erősen fogy, úgyhogy tervben van a következő nyomtatás.

2016-01-18 12:23:58 • Szalay Krisztián

Udvardy Mónika

Szia
A postán maradó az olyan , hogy megadok egy magyarországi postacímet ahová kuldeni kéne és én ott átveszem és kifizetem. Mert hát ugye a kulföldre való postázás sokkal drágább. De ha van személyes átvételre is lehetőség Budapesten akkor lehet, hogy azt választanám. Kb. meddig marad a példányszámokból? Majd még jelentkezem. Köszönöm !

2016-01-18 06:42:58 • Udvardy Mónika

Szalay Krisztián

Szia Monika!

Köszönöm szépen kedves érdeklődésed! Igen, minden további nélkül tudunk postázni, igaz valamennyivel emelkedik a kézbesítési költség. Ha szeretnéd, utána nézünk pontosan és megírom, hogy mi mennyi. Azt nem egészen értem, hogy mit jelent, hogy maradjon a postán? Azt, hogy érte jössz, amikor itt jársz?

2016-01-15 17:25:31 • Szalay Krisztián

Udvardy Mónika

Szia!
A kérdésem az lenne, hogy szlovákiába milyen módon tudnám a könyvet megrendelni. Vagy van e rá lehetőség, hogy magyarországon "postán maradó" -ra lehetne e rendelni.
Köszönöm

2016-01-14 13:31:21 • Udvardy Mónika

Szalay Krisztián

Szia Melinda!

Nagyon szívesen! Jó választás az objektív! Azt fogod tudni használni a vázaddal univerzális célokra.

2016-01-05 22:43:36 • Szalay Krisztián

Kasprzakné Farkas Melinda

Szia Krisztián,

köszi a felvilágosítást!

PS: 35mm objektiv van be tervezve hozzá  :)

2016-01-04 21:03:02 • Kasprzakné Farkas Melinda

Szalay Krisztián

Szia Melinda!

Nagyon jó választás a gép! Ha még vásárolsz is hozzá egy fix 35-ös vagy 50-es nagy fényerejű objektívet, azzal meg aztán pláne gyönyörű felvételeket fogsz tudni készíteni.

Igen, a tanfolyamra máris lehet jelentkezni, és tartalmazza a könyv anyagát. Ez egy bevezető ár, ami tavasz végéig él, utána egy kicsit drágább lesz. Ha most megrendeled, akkor neked ez az ár érvényes (a külföldi kézbesítés miatt annyival több mint amit emailben megírtam). A könyvet azonnal postázzuk, a tanfolyamot pedig néhány hét múlva lehet is kezdeni.

2016-01-04 13:03:02 • Szalay Krisztián

Kasprzakné Farkas Melinda

Szia Krisztián,

egyszerű hobbifotós vagyok és most jött el az a pillanat hogy megvegyem első tükörreflexes gépemet (előre láthatólag Nikon D7100. Néztem a Nikon D7200at is de szerintem nem tudnám azt kihasználni. Kamera, Wi-Fi nem érdekel) . Amihez viszont úgy gondolom, hogy a jelenlegi tudásom nem elég illetve az ember mindig tud fejlődni. Emiatt is érdekel az online tanfolyam és remélhetőleg többet tudok meg például az utómunkáról.

Kérlek javíts ki, ha nem jól értettem volna. Akkor most akár jelentkezni is lehet az online tanfolyamra, aminek költsége 76eHUF, ami a könyv árát is tartalmazza.

2016-01-03 21:38:00 • Kasprzakné Farkas Melinda

Szalay Krisztián

Szia Melinda!

No, hát ez nagyon jó terv! Két jó hírem is van. Az egyik, hogy a könyv mindenképpen szükséges a Bevezetés a fotográfia világába online tanfolyamhoz, mert az adja az elméleti anyagot. Tehát semmiképp nem felesleges a vásárlás. A másik jó hír, hogy túl sokat nem kell rá várni, mert már februárban be fogjuk indítani a tanfolyamot. Lesz benne néhány új lecke is, ami a színekről szól.

Mi az a dolog a fényképezésben, amit a leginkább szeretnél megtanulni?

2016-01-02 21:24:21 • Szalay Krisztián

Kasprzakné Farkas Melinda

Szia Krisztián,

igazából az online tanfolyam (Bevezetés a fotográfia világába) érdekelt volna legfőképpen, de mivel egy másik blogban olvastam, hogy jelenleg nincsen illetve átdolgozás alatt van, emiatt ez az egyetlen szóba jöhető megoldás a könyv. Esetleg meg tudnád mondani, mikor tervezitek az online tanfolyam újra indítását?

2016-01-01 21:51:07 • Kasprzakné Farkas Melinda

Szalay Krisztián

Kedves Melinda!

Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszik az oldal!
Igen, természetesen, külföldre is postázunk, csak úgy valamennyivel magasabb lesz a kézbesítés költsége. Szeretnéd megjutalmazni magad egy példánnyal?

2016-01-01 08:26:01 • Szalay Krisztián

Kasprzakné Farkas Melinda

Kedves Krisztián,
gratulálok a honlapodhoz! Pár napja böngészem már és nagyon tetszik.
Érdeklődni szeretnék, hogy a könyv kiszállítása csak Magyarországon lehetséges vagy esetleg külföldre is megoldható?

Válaszod előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
Melinda

2015-12-30 20:26:31 • Kasprzakné Farkas Melinda

Kedvezményes elővásárlás!

Negyedszerre is megjelenik a Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű, melyet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatsz meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt. Júliustól emelkedik az ár.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

A Rembrandt háromszög

A klasszikus portréfényképezés alapját képezi a Rembrandt világítás, amely az egyik legegyszerűbb, széles körben alkalmazható, és könnyűszerrel kivitelezhető technika műteremben és természetes fényviszonyok között egyaránt. De miért is sikeres annyira a portréfotózásban ez a technika?

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató