Fórum / A honlappal kapcsolatos témák / Könyvrendelés és átvétel

Könyvrendelés és átvétel

Létrehozta: Jáksó Bence40 hozzászólás

Szalay Krisztián

Szia Dorottya!

Először is üdv közöttünk, és nagyon örülök neki, hogy hasznodra vált az oldal! Annak meg pláne örülök, hogy törekedsz az igényes képek készítésére! A könyv is ebben fog segíteni. Az előző kaidáshoz képest sokkal több lesz benne a szemléltető fotó, illusztráció és a magyarázat is. Bővebben ezen az oldalon találsz több infót. Van egy listám, amire fel lehet iratkozni. Akik rajta vannak, őket fogom első körben értesíteni a megjelenésről, és számukra lesz egy jelentős ajándék is. Érdemes feliratkoznod neked is!

Ami még többet lendíthet a tudásodon, az a márciustól induló Fotóklub. Nézd meg a programot, és ha tetszik, február 10-ig tudsz jelentkezni. Várunk nagyon sok szeretettel!

2015-01-29 18:05:52 • Szalay Krisztián

Rígler Dorottya

Szia!
Néhány napja kezdtem tanulmányozni első komolyabb fényképezőmet (Nikon D3300 + 18-55 VR II Kit). Mindig is érdekelt a fotózás, már a kis Panasonic Lumix DMC-FS6-osomat is folyamatosan magamnál tartottam, és különböző kompozíciókat fotóztam, amerre jártam. Most végre lehetőségem nyílt egy profibb géppel tenni ugyanezt, ami nyilván nagyobb kihívást jelent :)
Az alap fogalmak megismerésével töltöttem az elmúlt napokat, és lelkesen kísérletezgetek, már leginkább a manuális funkcióját használom a gépnek és próbálgatom a beállításokat (ISO, f, zársebesség). A honlapodon nagyon sok hasznos információt találtam, ez úton is köszönöm :)
Érdeklődnék viszont, hogy kb. mikortól lesz megint kapható a könyved? Illetve mennyi hangsúly van az enyémhez hasonló gépek kezelésén (értékek beállítása, megértése), illetve a képek megkomponálásán, ötleteken? Engem mindkettő érdekel, de az előbbi jelenleg nagyobb gyengeségem :)
Köszönöm előre is a választ :)

2015-01-28 20:56:39 • Rígler Dorottya

Szalay Krisztián

Ha nem szólsz, hogy írtál a másik fórumba is, észre sem veszem. Na, de ezt perceken belül pótolom is. :) Ami pedig a könyvet illeti, felírtalak, és a megjelenés előtt értesíteni foglak.

2014-09-01 14:19:04 • Szalay Krisztián

Lojkó Gábor

Olyan soká?? :(( Valószínűleg kelleni fog, felírhatsz. De most inkább olyan lehetőségekkel foglalkoznék, amire nem kell hónapokat várnom :)) Pl. egy szeptemberi tanfolyammal kapcsolatban még várom a válaszod a másik fórumban ;-)

2014-09-01 13:00:49 • Lojkó Gábor

Szalay Krisztián

Szia Gábor!

Előre láthatólag év vége felé lesz kézben fogható a második kiadás, de ez persze csúszhat. Van egy listám, amire felírom azokat, akiknek kell majd belőle példány. Őket fogom a megjelenés előtt első körben értesíteni. Felírjalak téged is?

2014-08-30 13:36:33 • Szalay Krisztián

Lojkó Gábor

Szia Krisztián!
Mikorra várható, hogy újra kapható lesz a könyved?
Üdv
Gábor

2014-08-30 11:39:10 • Lojkó Gábor

Szalay Krisztián

Szia Bence!
Nagyon örülök, hogy ilyen hamar megkaptad a könyvet és nagyon szépen köszönöm az elismerést! Bízom benne, hogy sok örömöd leled benne! Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed, nagyon jól esik!

2014-04-10 16:02:10 • Szalay Krisztián

Jáksó Bence

Szia Krisztián!
Nem találtam témát, ahova a könyvről a véleményemet leírhatnám. Sikeresen megérkezett a várva várt könyv, és miután átvettem a futártól, első dolgom az volt, hogy nekiálltam és végigolvastam. Egy két fotós könyv már volt a kezemben, de egyik sem volt annyira érthető és átlátható mint a tiéd. Nagyon tetszett, jó pár dolgot most már tisztán látok, és ezt neked köszönhetem!

2014-04-10 15:23:28 • Jáksó Bence

Jáksó Bence

Elküldtem mégegyszer.

2014-04-09 14:07:13 • Jáksó Bence

Jáksó Bence

Rendben, köszönöm!

2014-04-09 13:57:49 • Jáksó Bence

Szalay Krisztián

Beszéltem az Ügyfélszolgálattal. Az utalás megérkezett, azonban levelet nem kaptak. Kérlek, ellenőrizd, hogy jó címre küldted-e. Küldd el még egyszer, és másolatban nekem is címzed meg. Az email címemet az oldal alján a láblécben megtalálod. Köszi!

2014-04-09 13:46:44 • Szalay Krisztián

Jáksó Bence

Szia!
Ne haragudj, hogy megint a könyv iránt érdeklődök, de email-en írtam nekik, semmi visszajelzést nem kaptam. Tegnap 16 órakor utaltam! Esetleg valami telefonszám lenne, amin elérhetném őket?

2014-04-09 13:13:27 • Jáksó Bence

Szalay Krisztián

Nagyon szívesen!

2014-04-08 13:52:38 • Szalay Krisztián

Jáksó Bence

Köszönöm a segítséget!

2014-04-08 13:49:50 • Jáksó Bence

Szalay Krisztián

Ezt nem tudom neked megmondani, hogy a héten megkapod-e, vagy csak a jövő héten, viszont tudsz bővebb információt kérni az Ügyfélszolgálattól azon az email címen, amit abban a levélben találsz, amit a megrendelést követően kaptál.

2014-04-08 13:45:27 • Szalay Krisztián

Jáksó Bence

Ha ma már utálok a hétre várhatóan meg is jön?

2014-04-08 13:33:37 • Jáksó Bence

Szalay Krisztián

A pénz beérkezését követően pár nap múlva fogja a futárszolgálat kivinni a postázási címre.

2014-04-08 13:30:03 • Szalay Krisztián

Jáksó Bence

Hány munkanap a kiszállitas?

2014-04-08 13:22:34 • Jáksó Bence

Szalay Krisztián

Szia! Utánvét lehetőség egyelőre nincs, személyes átvétel pedig csak az előadásokon szokott lenni. A rendelési kódot az utalásnál vagy pénztári befizetésnél a közlemény rovatba kell írni. Ezzel tudjuk azonosítani a befizetésed. Köszönjük a leadott rendelést!

2014-04-08 13:11:33 • Szalay Krisztián

Jáksó Bence

Szia! Érdeklődni szeretnék a könyvrendeles ügyében. Email-be kaptam azt az üzenetet, hogy előreutalas van. Utánvét lehetőség nincs? Kaptam egy kódot is, amit hova kell beírni?
Válaszod előre is köszönöm!

2014-04-08 12:08:57 • Jáksó Bence

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A klasszikus fotográfia értéke

A fotográfiára mindannyian másképp tekintünk. Eltérő céllal végezzük, így az általunk előnyben részesített technika, az alkalmazott eljárás módja, a körülmények és a kapcsolódó műveletek is igen széles palettán mozognak. Van aki az innovatív megoldásokat keresi, másokat a hagyományos eljárások, a fotográfia klasszikus értékei hoznak lázba. Mindkét utat járhatjuk, de melyik az igazán nekünk való?

Olvass tovább

Merre tovább?

A változás a fotográfiát sem kerüli el, és ebben velem együtt te is érintett vagy. Feltehetően azért jársz ezen az oldalon, mert szeretnéd megérteni a fényképezést, én pedig szeretném megértetni azt. Felmerül azonban a kérdés, hogy tényleg szükség van erre? Miért tanulunk, mit nyerünk vele?

Olvass tovább

Fényképezzünk ködben!

A köd rendkívül hatásos vizuális kifejezőeszköz. Érzelmet és hangulatot közvetít, az évszak jellegzetességeivel ruházza fel a tájat, mélységet ad a kompozíciónak és kiemeli a fő motívumokat. Erőteljes emocionális hatásának köszönhetően kifejezőbbé teszi azon témák üzenetét, melyek összhangban vannak ezzel az atmoszférával.

Olvass tovább

101 Fotótipp blog

Az arany óra varázsa

Minden napszaknak megvan a maga jellegzetessége, ami alapvetően meghatározza azt a látványt, ami szemünk elé tárul, és ezzel együtt fényképeink hangulatában is kulcsfontosságú tényezőként játszik szerepet. Az arany óra látványossága és képre gyakorolt hatása felülmúlhatatlan.

Olvass tovább

Mire jó a fehéregyensúly?

Annak ellenére, hogy a válasz végletekig egyszerű, mégis a hétköznapi fényképezésben az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott és meg nem értett fogalom. Pedig jelentőségét és a képre gyakorolt hatását nem szabad alábecsülni.

Olvass tovább

Mitől lesz a néző a kép részese?

Akkor igazán hatásos egy kép, ha a néző a részévé tud válni. Úgy kell elkészíteni a fényképet, hogy még véletlen se érezze magát kívülállónak az, aki az alkotást szemléli. Hogyan kivitelezhető ez a fotográfia eszközeivel? Egy nagyon egyszerű kompozíciós technikával.

Olvass tovább

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Adatkezelési tájékoztató