Június végéig tart a 35% kedvezmény a Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam elővásárlására. Július elejétől a kedvezmény mértéke csökken.

Napozás Kutya módra

Győrvári Nikoletta
Győrvári Nikoletta

Napozás Kutya módra

Ők az én drágaságaim: Boby, Báró, Benita.
Gép: Samsung S860

Értékelés

A három blöki, a lépcső és a korlát határozott irányvonala és az erre merőleges tekintetek egyfajta stabilitást adnak a képnek. A novemberi napfény alacsony állása súrlófényt eredményez, ami a háttérben a téglák mintázatát szépen kirajzolja. Nagyon jól elkapott pillanat és ügyes kompozíció!

Hozzászólások

Győrvári Nikoletta

Köszönöm szépen a lájkokat! ;)

2011-11-27 23:33:23 • Győrvári Nikoletta

Szalay Krisztián

A lájkok sajna eltűntek, amikor átköltöztettem a honlapot. Szerencsére ezeket be lehet pótolni. :)

2012-05-05 13:53:07 • Szalay Krisztián

Kedvezményes elővásárlás!

Negyedszerre is megjelenik a Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű, melyet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatsz meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt. Júliustól emelkedik az ár.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

A Rembrandt háromszög

A klasszikus portréfényképezés alapját képezi a Rembrandt világítás, amely az egyik legegyszerűbb, széles körben alkalmazható, és könnyűszerrel kivitelezhető technika műteremben és természetes fényviszonyok között egyaránt. De miért is sikeres annyira a portréfotózásban ez a technika?

Olvass tovább

Győrvári Nikoletta további fényképei

Angel

Függetlenül attól, hogy nem a macsek szemmagasságából történt a fotózás, igazán jó a kompozíció. Csak ne lenne levágva a füle és a tappancsa az állatnak.

Napozás Kutya módra

A három blöki, a lépcső és a korlát határozott irányvonala és az erre merőleges tekintetek egyfajta stabilitást adnak a képnek. A novemberi napfény alacsony állása súrlófényt eredményez, ami a háttérben…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató