Június végéig tart a 35% kedvezmény a Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam elővásárlására. Július elejétől a kedvezmény mértéke csökken.

Paplan alatt

Bajza Krisztina
Bajza Krisztina

Paplan alatt

Naplemente siklóernyővel

Értékelés

Gyönyörű sziluettkép és nagyon jó kompozíció! Krisztina ügyesen elkapta a földre érkező siklóernyőst. A tavaszi lenyugvó nap kellemes érzést áraszt, ahogy lágyan megvilágítja a felhőket. Az egyszerűségénél fogva az egyik legszebb fénykép. Gratulálok hozzá!

Kedvezményes elővásárlás!

Negyedszerre is megjelenik a Bevezetés a fotográfia világába című kétkötetes mű, melyet az előértékesítés szakaszában óriási kedvezménnyel vásárolhatsz meg, a könyv anyagára épülő, általam személyesen vezetett online tanfolyammal együtt. Júliustól emelkedik az ár.

Kell nekem is!

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

A polarizációs szűrő

A polarizációs szűrő tipikusan az az eszköz, ami nem pótolható semmi mással, még a nagyszerű utómunka szoftverekkel sem, ugyanis használatával olyan részletek is megnyilvánulhatnak a képek, melyek egyébként rejtve maradnának.

Olvass tovább

Portréfotózás a lakásban természetes fénynél

Hangulatos portrékat készíthetünk lakásban a természetes megvilágítás adta lehetőségeket kihasználva. A beltéri fényviszonyok gyakran messze nem mondhatók ideálisnak, mégis jó szolgálatot tehet az ablakon beszűrődő gyenge fény is, ha azt kreatívan használjuk.

Olvass tovább

A Rembrandt háromszög

A klasszikus portréfényképezés alapját képezi a Rembrandt világítás, amely az egyik legegyszerűbb, széles körben alkalmazható, és könnyűszerrel kivitelezhető technika műteremben és természetes fényviszonyok között egyaránt. De miért is sikeres annyira a portréfotózásban ez a technika?

Olvass tovább

Bajza Krisztina további fényképei

Küzdelem

A természetnek van ilyen oldala is, amit Krisztinának sikerült méltóképp megörökítenie. Ami elsőre szembetűnik, az a félig kidőlt fák általi dinamikus vonalvezetés. Tovább növeli a dinamizmust a fák vetett árnyéka,…

Omszki tó

Egyszerű, letisztult, kompozíció és visszafogott színek jellemzik a képet. A horizont szépen, egyenesen fut. Az expozíciós értékeket a gép automatikája számolta, és szerencsésen nem zavarta meg a szemből jövő nap…

Naplemente

Tökéletes képalkotás és harmónia jellemzi a fényképet. A meghatározó irányvonalak és felületek kifinomult ízlésvilágról árulkodnak. A kép valószínűleg egy jobb optikával szerelt mobiltelefonnal készült. A mobillal készült képeket nem szoktam…

Paplan alatt

Gyönyörű sziluettkép és nagyon jó kompozíció! Krisztina ügyesen elkapta a földre érkező siklóernyőst. A tavaszi lenyugvó nap kellemes érzést áraszt, ahogy lágyan megvilágítja a felhőket. Az egyszerűségénél fogva az egyik…

Szerelem

A visszafogott őszi színek és a lovak harmonikusan viszonyulnak egymáshoz. Nincsenek rikító, oda nem illő képi elemek. A fénykép barátságos érzelmeket közvetít. Nagyon szépen kirajzolódnak a részletek a világosabb és…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató