Fordított világ

Pajtli Éva
Pajtli Éva

Fordított világ

Eső után, elég szép idő volt és szerettem volna egy tócsában a visszatükröződést
megörökíteni. Több fotót készítettem, ezt találtam olyannak,ami elég szépen visszaadja a “fordított világot”.

Értékelés

Nagyon jól elkapott kép és ügyes komponálás! A villanyoszlop tükörképe, a tócsa körvonala és az abban tükröződő fák kellemes összképet eredményeznek.

Olvasd el a legfrissebb cikkeket!

Pajtli Éva további fényképei

Élőszobor

A szürkeárnyalatos portré jó választás volt, így szépen kiemelkedik az alany a háttérből. A sötét háttér és a világos ruha kontrasztja látványossá teszi a képet. A képalkotás is teljesen szabályos.

Fordított világ

Nagyon jól elkapott kép és ügyes komponálás! A villanyoszlop tükörképe, a tócsa körvonala és az abban tükröződő fák kellemes összképet eredményeznek.

Enyészet lépcsője

A kép hangulatához jól passzolnak a szürke árnyalatai, hűen tükrözi az enyészetet. A kép feltehetően szórt fényben készült, így nincsenek éles, kontúros árnyékok. Kár, hogy hiányzik a kis ablak teteje,…

Késő őszi ajándék

A fotó érdekes abból a szempontból, hogy kiválóan érzékelteti a súrlófény hatását. Azért nevezik súrlófénynek, mert szinte súrolja azt a felületet, amit megvilágít. A nap alacsony állása miatt a fény…

Miben nyújt segítséget neked ez a honlap?

Fénykpezésről szól egyszerűen és érthetően. Minden cikk és szolgáltatás ezt a célt szolgálja. Olvashatod a bejegyzéseket, írhatsz a Fórumba, vagy akár fényképeket is feltölthetsz értékelésre.

Elfogadsz tőlem egy ajándékot?

Írtam egy tippsorozatot, hogy egyre szebb és jobb képeket tudj készíteni. A tippek végtelenül egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak. Szeretnéd ezeket megkapni?
Szeretném, igen!

Találkozzunk személyesen!

Szoktam tartani előadásokat, elméleti és gyakorlati tanfolyamokat, workshopokat. Gyere el egy neked leginkább tetsző képzésre, találkozzunk személyesen, és kérdezz bátran! Amiben tudok, segítek.

További információk

Technikai jellegű kérdésed a fórumban teheted fel, ha pedig üzeneted személyes, írj emailt!

Biográfia
Kapcsolatfelvételi adatok
Számlázás és adózás
Adatkezelési tájékoztató